Økt sikkerhet i Östermalmshallen med Paxton adgangskontroll

Lisa Elmqvist AB har valgt Paxton adgangskontrollsystem til sin delikatesse- og restaurantvirksomhet i Östermalms Saluhall. For å øke sikkerheten og forenkle de ansattes hverdag falt valget på Paxlock trådløse dørbladlesere i kombinasjon med tradisjonelle berøringsfrie lesere. Ulf Elmqvist, VD på Lisa Elmqvist AB, mener at valget av adgangskontrollsystemet fra Paxton var enkelt.

- Programvaren er veldig brukervennlig og de trådløse dørbladleserne passet perfekt inn i vår virksomhet, sier Ulf Elmqvist.

Valg av CCTV system falt på kamerasystemet Exacqvision med IP-kameraer fra Samsungs WisenetIII-serien.

- Vi valgte Exacqvision på grunn av integreringen med adgangskontrollsystemet til Paxton, det blir enhetlig og man slipper å veksle imellom ulike programmer, sier Ulf Elmqvist.

 

Det ærverdige fisk –og skalldyrs selskapet Lisa Elmqvist

  • Lisa Elmqvist AB investerer i sikkerhet for sine lokaler i Östermalm Saluhall. Målet var å øke sikkerheten, unngå nøkkelhåndtering og samtidig forenkle hverdagen for alle ansatte. Valget falt på Paxton adgangskontrollsystem med en kombinasjon av Paxlock trådløse dørbladlesere og tradisjonelle lesere.

    - De trådløse dørbladleserne passet perfekt inn i vår virksomhet, vi jobber i et av Stockholms mest originale miljøer der bygget er verneverdig, ettersom leserne er trådløse kunne de monteres direkte på døren uten kabling og dermed minimere installasjonstiden og den skade som en tradisjonell kablet installasjon innebærer. Valget av den trådløse dørbladleseren gjør installasjonen fleksibel med tanke på at det er relativt enkelt å flytte enhetene til andre dører ved endringer og behov, noe som gir en lav kostnad over tid, sier Ulf Elmqvist. 

  • Ulf Elmqvist, VD Lisa Elmqvist

Mange bedrifter har i dag som målsetting å gjøre sine lokaler nøkkelfrie for sine ansatte, Lisa Elmqvist AB er ingen unntak. Ulf Elmqvist ville slippe nøkkelhåndteringen og forenkle hverdagen for personalet som beveger seg rundt i lokalene.

- Jeg så klare fordeler med Paxlock da dørene enkelt kunne håndteres med ulike tilgangsnivåer og styres om de automatisk skulle være låst opp til visse tider. Det å slippe bruk av nøkler har blitt tatt veldig godt imot av personalet som alle har fått et eget adgangskort. Når vi tar inn ekstra personell er det enkelt å velge hvilket adgangsnivå hvert spesifikt adgangskort skal ha, sier Ulf Elmqvist.

Det var også veldig viktig at adgangskortene som brukes til Paxlock også fungerer på eksisterende adgangskontrollsystemene i saluhallen.

- Det er samme leseteknikk i Paxlock som i de andre allerede installerte systemene i bygningen hvilket var passet oss bra. Det er fint å kunne bruke samme kort overalt, sier Ulf Elmqvist.

Et krav fra Ulf Elmqvist ved valg av adgangskontrollsystem var at systemet, foruten å være brukervennlig, skulle være moderne og kjennes fremtidssikkert.

- En av de første tingene jeg likte var muligheten med app til telefonen som kan åpne en dør om noen av personalet har glemt sitt adgangskort, det er presis den typen av funksjoner jeg forventer meg av et moderne adgangskontrollsystem som Paxton, sier Ulf Elmqvist. 

Selskapet bestemte seg også for kameraovervåking der valget falt på Exacqvision og IP-kameraer fra Samsung.

- Kamerasystemet kunne integreres i adgangskontrollsystemet hvilket ga flere fordeler som f.eks. muligheten til enkelt hente videomateriell fra en spesifikk dørhendelse. Integrasjonen var allerede på plass i adgangskontrollsystemet og medførte ingen ekstra kostnader, sier Ulf Elmqvist.

  • Sikkerhetsleverandøren Corado Protect AB har prosjektert og installert hele løsningen med Paxton og Exacqvision til Lisa Elmqvist AB.

    - Sammen med Ulf gikk vi igjennom bedriftens behov og styrte produktvalget deretter, Paxlock trådløse dørbladsleser har vi god erfaring med fra andre prosjekter, sier Peter Kullin, VD på Corado Protect AB. 

  • Peter Kullin, VD Coradp Protect AB

 Lisa Elmqvist AB har en lang historie og ble etablert allerede i 1926. Ulf Elmqvist, VD, representerer den 4. generasjonen. Selskapet har spesialisert seg på fisk og skalldyr og har i dag flere restauranter og butikker samt en omfattende fest- og cateringvirksomhet. 

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT