Nytt Kamerasystem installert på ICA MAXI, Enköping.

  • ICA MAXI Enköping har i vår installert nytt kamerasystem basert på Samsung WiseNet III og Aimetis Symphony programvare.

    Dette kjennes veldig bra! Dette kommer til å hjelpe oss mye i vårt arbeid for redusert svinn. Til dels vil dette virke avskrekkende, samtidig som det hjelper oss å identifisere hendelser på en effektiv måte sier Peter Borg, butikksjef på ICA MAXI Enköping.

 
 
  • ICA MAXI hadde også tidligere kameraovervåkning installert, men så etter et bedre system for å ytterligere minske svinn i butikken. Etter en grundig utvelgelsesprosess blant 7 anbud falt valget på Uppsala Teknik och Säkerhet, UTS. UTS tilbud innebefattet et system basert på Aimetis Symphony programvare og IP kameraer fra Samsungs WiseNet III serie.

Det letthåndterlige brukergrensesnittet og bildekvaliteten gjorde oss meget interessert sier Peter Borg.

Systemet består av 87stk kameraer som er installert på en kraftig server.

Ulf Holmström VD på UTS er meget positiv når han forteller om oppdraget. Både vi og Peter er veldig fornøyd med resultatet og installasjonen gikk knirkefritt. Jeg tror det er det BESTE systemet vi noen gang har idriftsatt, sier Ulf Holmström.

UTS har siden 2005 prosjektert og installert komplette kameraovervåkningsløsninger, alt fra enkle systemer med få kameraer til stor komplekse løsninger med avansert videoanalyse.

UTS har gjort en meget god jobb, bildene fra vårt nye kamerasystem er utrolig skarpe og klare og systemet er veldig brukervennlig sier Peter Borg.

For mer informasjon om Samsung WiseNet III og Aimetis Symphony ta kontakt med oss på Teletec!

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT