Magazine

Nyheter og artikler om sikkerhetsprodukter
Tryggere hverdag med NookBox

Tryggere hverdag med NookBox

05 Jan, 2022
Eirik Nisja

I landlige omgivelser utenfor Falkenberg i Sverige, bor familien Johansson. På den romslige tomten ligger en moderne villa på 165 kvadratmeter og en solid garasje tilpasset Samuels Johanssons interesse for baneracing. For bare noen måneder siden flyttet familien inn i sin nybygde bolig.

– Det føles helt fantastisk å flytte hit etter å ha bodd i en leilighet i byen. Alle koser seg, barna leker med andre barn i området og det er litt som «Bakkebygrenda» her, sier Samuel.

Trådløs alarm til å stole på

Blant det første Samuel installerte i sitt nye hjem var boligalarmen fra NookBox. Ettersom familien flyttet fra byen der det er opplyst og flere mennesker, føltes det ekstra viktig å få en trådløs alarm som er til å stole på.

–Siden huset vårt er det eneste med fasadebelysning innenfor noen hundre meters radius, føles det viktig å holde styr på hva som skjer i og rundt huset. Det er en trygghet å vite at det er låst og alarmert når vi ikke er hjemme.

 

Funksjoner for et smart hjem

Etter å ha spurt rundt blant kolleger og bekjente, ble Samuel tipset om NookBox. Da han tok kontakt med en forhandler, fant han den perfekte løsningen som passet familiens behov.

– Jeg valgte NookBox fordi det er mulig å koble til mange smarthus-komponenter via både F1 (868), ZigBee og Z-wave. Hver gang jeg slår av alarmen tennes lyset i huset, og når jeg slår på alarmen så slukkes det.

 

Enkelt å tilpasse

Familien Johansson har aldri hatt alarm før, og Samuel ønsket ikke å bli bundet til en avtale med et abonnement. Med NookBox kunne de kjøpe og eie sitt eget alarmsystem uten å måtte betale for noe utstyr på månedlig basis. I tillegg er det enkelt å legge til enheter og dermed skreddersy alarmen etter deres behov.

– Jeg liker at vi kan tilpasse NookBox akkurat som vi vil. Vi kan lage Regler og Scener selv, og det er veldig bra!

05 Jan, 2022
Written by: Eirik Nisja
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT