PIR Detector HX-40AM

Infrarød detektor med maskeringsbeskyttelse med avansert teknologi å oppnå høy pålitelighet og ytelse for utendørs bruk. HX-40AM unike design, med en 20 ° skråstilt monteringsbrakett og med det tilhørende dekselet gjør linsen godt beskyttet mot direkte sollys og slitasje fra vær og vind.

Read more Read less
Produsent: Optex
E-Nummer: 6337706
Produktnummer: 111515
Lagertype: Lagervare
In stock

HX-40AM Utendørsdetektor
er en infrarød detektor med maskeringsbeskyttelse med avansert teknologi å oppnå høy pålitelighet og ytelse for utendørs bruk. 
HX-40AM unike design, med en 20 ° skråstilt monteringsbrakett og med det tilhørende dekselet gjør linsen godt beskyttet mot direkte sollys og slitasje fra vær og vind.
Linsen er tydelig merket med ni vertikale soner som gjør det svært enkelt å 
maskere et enkelte soner av deteksjonsområdet.
OPTEX har utviklet et unikt pyro-element for å oppnå høy pålitelighet og ytelse. Det unike elementet i HX-40AM gir 94 tette detekteringssoner som reduserer falske alarmer forårsaket av raske temperaturendringer og andre miljømessige endringer.
Ved å utnytte AND logikk må – øvre og nedre deteksjonsområde være aktivert for å generere en alarm tilstand. Dette gjør HX-serien motstandsdyktige mot falske alarmer forårsaket av kjæledyr eller små dyr.

Avansert temperaturkompensasjon sikrer høy deteksjonspålitelighet selv når temperaturen er svært nær kroppstemperatur. Med hjelp av en lysindikator kan HX-40AM justere følsomheten ytterligere når det møkner, dette er spesielt ønskelig i sommermånedene når luft- og bakketemperaturen kan variere raskt.
Den digitale signalprosessoren gjør at den ikke reagerer på svaiende vegetasjonen. Maskeringsbeskyttelsen blir automatisk justert i henhold til gjeldende vilkår for å sikre høyest mulig ytelse. For å redusere risikoen for falske alarmer forårsaket av synlig lys og RFI brukes ”DCS” (Double Conductive skjerming) teknologien. ”DCS” betyr at den infrarøde sensoren er innkapslet i et filter som effektivt filtrerer bort RFI og hvitlysforstyrrelser (opptil 100 000 lux).


Egenskaper
• Rekkevidde på opptil 12 meter (85 °)
• Justerbare deteksjonsområde på 4, 5,5, 9 eller 12 meter
• Vekslende alarm relé NC / NO
• Inngang for ekstern alarm sensor (NC kontakt) og utvidet AND logikk
• IP55
• Patentbeskyttet teknologi fra DCS
• Avansert temperaturkompensasjon
• Veggbrakett og beskyttende deksel er inkludert

Vi tar forbehold om eventuelle feil. Produktfunksjoner og spesifikasjoner kan endres uten varsel.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT