Gresset er grønnere hos
Mälarturf i Taxinge

  • Hos Mälarturf i Taxinge har det i vår blitt installert nytt kameraovervåking system da bedriften har hatt problemer med tyveri av diesel til maskiner. Systemet er basert på Samsungs WiseNet III-kameraer og programvaren Aimetis Symphony. Bedriften ønsket et overvåkingssystem med god bildekvalitet som i tillegg skulle være enkelt å bruke uten å gi avkall på mulighet for avanserte og intelligente alarmfunksjoner. Valget falt på Symphony fra Aimetis og sikkerhetsinstallatøren VHW Teknik och System.

"Løsningen fungerer slik vi hadde håpet, og vi setter spesielt pris på muligheten til enkelt å se kamerabilder fra våre smarttelefoner”, sier Mats Eriksson hos Mälarturf

"Installasjonen gikk veldig smidig, vi bestilte en forkonfigurert løsning fra Teletec som betød at vi kun trengte å gjøre minimale justeringer i tillegg til montering og kabling" sier Peter Hawelka, administrerende direktør i VHW teknologi og systemer.

 
 
  • Om Mälarturf

    Mälarturf leverer ferdig gressplen for utrulling, dyrket under de beste forholdene i Mälardalen. Selskapets frøblanding av ulike typer rødsvingel og Kentucky bluegrass resulterer i en robust og tettvokst matte. Perfekt i villa sammenheng, men også for større områder som må tåle hard slitasje, for eksempel fotball, golfbaners fairways, barnehager og lekeplasser 

Mälarturf hovedkontor i Nygårds Stud ligger i Taxinge, Nykvarns kommune. Selskapet er en betydelig leverandør av gressprodukter og leverer til blant annet entreprenør, kommuner og enkeltpersoner.

Om VMW Teknik och System

Teknik & System AB har vært i drift siden 2006 og har sju ansatte sikkerhetsteknikere. Installasjon og montering av lavspenningsanlegg er selskapets spesialitet og tilbyr tjenester og produkter innen områder som innbruddsalarm, brannalarm, videoovervåkning, datanettverk samt automatiserte anlegg og industrielt vedlikehold.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT