Skjul

Driftinformation

Pågående driftstörningar

Nedan presenteras pågående driftstörningar.

Senaste artiklar och information från Teletec Support hittar ni här >>  (Kräver inloggning)

Tillfällig driftstörning Risco Cloud (2019-08-15)

För tillfället har Risco driftstörningar med Risco Cloud serven.
Detta gör att svenska e-postkonton inte kan registreras i Cloud tjänsten.
Felet är anmält hos Risco och felsökning pågår och man jobbar med att försöka lösa problemet så snart som möjligt.

Vi beklagar det inträffade.

Connect Alarm säkerhetsuppdatering (2019-06-05)

Efter uppdatering av Connect Alarm Appen natten till den 2019-06-05 krävs manuell hantering i appen. Klicka på länken nedan för att få en guide.

Ladda ner suppordokument >>

Förändring för Androidanvändare gällande NEO GO Appen (20190410 15.46).

NEO GO appen är borttagen från Google Play efter förändringar från Google hur man hanterar SMS och pushnotiser, detta innebär att dessa inte fungerar för existerande användare samt att Appen ej finns för nedladdning.

Vi kommer återkomma så fort vi har mer information om detta.

Ändringar i programmeringen för bildverifiering till NEO GO Appen.

Tyco har gjort vissa förändringar i sin bildmottagare till gamla Appen. Programmera enligt de gamla instruktionerna med följande ändring:

Ny port är 5071 (13CF Hex) i sekvens [851] [104] (IP) eller [204] (GPRS).

Detta påverkar inte redan fungerande system.

Viktig information gällande DLS5 - V.1.70

Vi rekommenderar att INTE uppdatera till V1.70 som nu finns tillgänglig i DLS5. Uppdateringen kommer att sluta fungera och databasen skadas. DSC jobbar på problemen. (2018-12-12)

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!