Skjul

Driftinformation

Nedan presenteras pågående driftstörningar.

Senaste artiklar och information från Teletec Support hittar ni här >>  (Kräver inloggning)

Driftstörning på NEO GO Appen (2020-03-25) (Fel åtgärdat 2020-03-27)

Servern för den ”gamla” NEO appen ligger nere sedan igår.

Vår leverantör jobbar för fullt med att lösa problemet.

Det gäller alltså INTE Connect Alarm (connect.tycomonitor.com) utan den tidigare (connect.powerseriesneogo.com).

Connect Alarm säkerhetsuppdatering (2019-06-05)

Efter uppdatering av Connect Alarm Appen natten till den 2019-06-05 krävs manuell hantering i appen. Klicka på länken nedan för att få en guide.

Ladda ner suppordokument >>

Förändring för Androidanvändare gällande NEO GO Appen (20190410 15.46).

NEO GO appen är borttagen från Google Play efter förändringar från Google hur man hanterar SMS och pushnotiser, detta innebär att dessa inte fungerar för existerande användare samt att Appen ej finns för nedladdning.

Vi hänvisa er nu till appen Connect Alarm. Mer information om denna finns under NEO larmsändare.

Ändringar i programmeringen för bildverifiering till NEO GO Appen.

Tyco har gjort vissa förändringar i sin bildmottagare till gamla Appen. Programmera enligt de gamla instruktionerna med följande ändring:

Ny port är 5071 (13CF Hex) i sekvens [851] [104] (IP) eller [204] (GPRS).

Detta påverkar inte redan fungerande system.

Viktig information gällande DLS5 - V.1.70

Vi rekommenderar att INTE uppdatera till V1.70 som nu finns tillgänglig i DLS5. Uppdateringen kommer att sluta fungera och databasen skadas. DSC jobbar på problemen. (2018-12-12)

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!