Magazine

Nyheter og artikler om sikkerhetsprodukter
Velkommen Sverre Flaten!

Velkommen Sverre Flaten!

16 Jan, 2024
Lisa Törnbrant

Vi er glade for endelig å kunne presentere en ny selger i vårt Teletec-team - Sverre Flaten!

Møt Sverre; Han har solid erfaring fra sikkerhetsbransjen, der han har drevet med salg av produkter som adgangskontroll, alarm og kamera. Han har også en imponerende bakgrunn innen olje- og offshoreindustrien de siste årene. I tillegg til jobben er familien et stort fokus. Sverre liker også å være ute i naturen eller ta en avslappende båttur når muligheten byr seg.

Hva er din bakgrunn og tidligere erfaringer som har ført deg til Teletec?

Jeg har lang bakgrunn fra sikkerhetsbransjen, startet i Robur safe før veien gikk videre til Infratek Sikkerhet hvor jeg arbeidet med salg av adgangskontroll, alarm og kamera til store norske og internasjonale kunder. Videre gikk ferden til NOKAS teknikk hvor jeg også jobbet som Key Account Manager for mange store kunder og prosjekter. De siste årene har jeg arbeidet i Gravograph med salg av større graveringsmaskiner primært til olje og offshore industrien. Det kjennes nå godt å være tilbake i sikkerhetsbransjen og jeg ser frem til å få arbeide med adgangskontroll, alarm og kamera igjen. Jeg har gjennom flere av mine tidligere jobber blitt kjent med Teletec, og alltid hatt et godt forhold til de ansatte og deres produktportefølje – så jeg ser frem til å bli en del av dette fine teamet. 


Det høres veldig interessant ut! Kan du fortelle litt kort om deg selv og om du har noen interesser utenfor arbeidet?

Jeg er 46 år gammel, gift og har tre sønner. I fritiden liker jeg å være ute, på hytta eller i båt samt følge opp barnas aktiviteter. Mye av tiden går med til bandy – der alle tre barna er aktive. 

Hva vil du bidra med som Salgsingeniør i Teletec?

Jeg ser frem til å jobbe bredt i Teletec, men med fokus på eksisterende kundemasse og forsøke å ta kontakt med mange av våre eksiterende kunder som av ulike årsaker kanskje ikke har handlet så mye av Teletec siste årene. Videre ønsker jeg også å arbeide med å skaffe nye kunder og relasjoner til Teletec. 

Og til slutt, hva ser du mest frem til jobbmessig i 2024?

I 2024 ser jeg frem til å bli godt kjent med hele Teletec organisasjonen i alle land, lære om de ulike produktene samt bli kjent med kundene til Teletec.

Igjen, hjertelig velkommen til Team Teletec, Sverre! Vi ser frem til å skape suksessrike og minneverdige øyeblikk sammen.

16 Jan, 2024
Written by: Lisa Törnbrant
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT