Magazine

Nyheter og artikler om sikkerhetsprodukter
Teletec lanserer Paxton10

Teletec lanserer Paxton10

18 May, 2020

Den nye plattformen heter Paxton10 - er enkel å installere - og er et kraftig system som håndterer både adgangskontroll og kameraovervåkning.

Med Paxton10 har britiske Paxton laget et unikt system med den nyeste teknologien der en kombinasjon av adgangskontroll og kameraovervåkning blir mulig å administrere fra en plattform. Dette vil forenkle sikkerhetsstyringen i stor grad og skape større kundefordel.

"Med Paxton10 vil vi være i stand til å endre markedet fundamentalt når det gjelder adgangskontroll, fordi både installasjonsvennligheten og muligheten til å ta inn videostrømmer gjør dette systemet til en "Game Changer". Tilbakemeldingene fra våre installatører under testrundene våre har vist at Paxton har laget et system som vil gi stor forretningsgevinst i markedet», sier Henrik Nilsson, Spesialistselger på adgangskontroll hos Teletec."

Noen funksjoner som følger med den nye Paxton10
• Nettbasert plattform der kunden eksternt kan administrere systemet via en nettleser.
• Alle kortlesere har Bluetooth og kan bruke “Smart Adgangskort” via mobiltelefon
• Skalerbar opptil 1000 dører og kameraer.
• Paxton10 tilbyr fire forskjellige kameraer (dome / bullet) som er fullt integrert i systemet, men kunden kan også velge å integrere eksterne kameraer i systemet.

Lanseringen av Paxton10 i Norden vil med hensyn til dagens situasjon skje våren 2020 via digitale kanaler. Produktene er allerede tilgjengelige for øyeblikkelig levering. Se www.teletec.no. For ytterligere informasjon se www.teletec.no, eller kont...

18 May, 2020
COPYRIGHT © 2022. TELETEC CONNECT