Magazine

Nyheter og artikler om sikkerhetsprodukter
RLS-mini-PRO fra Optex: LiDAR-teknologi

RLS-mini-PRO fra Optex: LiDAR-teknologi

27 Nov, 2023
Lisa Törnbrant

RLS-mini-PRO fra OPTEX: Revolusjonerende sikkerhetsovervåking med LiDAR-teknologi.

I en tid hvor sikkerhetsrisikoer stadig utvikler seg og blir mer sofistikerte, er det en økende etterspørsel etter verktøy som er både avanserte og pålitelige. OPTEX har tatt denne utfordringen seriøst ved å introdusere RLS-mini-PRO, en toppmoderne sikkerhetsløsning som kombinerer presisjonen til 2D LiDAR-teknologi med egenskapene til et overvåkingskamera på toppnivå.

Hvorfor er RLS-mini-PRO fremtiden for sikkerhet?

  • Tradisjonelle overvåkingskameraer, selv de som er utstyrt med analyser, har alltid stått overfor en mangel: manglende evne til å avgjøre dybde og avstand. RLS-mini-PRO fjerner denne begrensningen. Takket være LiDAR-detektoren kan den nøyaktig identifisere et objekts plassering, måle størrelsen og bestemme bevegelsesretningen.
  • Eksepsjonell ytelse med lite lys: Standard overvåkingsenheter gir ofte dårligere ytelse under mindre enn ideelle lysforhold. RLS-mini-PRO skinner imidlertid i disse situasjonene. De integrerte IR-belysningene garanterer ikke bare synlighet, men justerer også intensiteten basert på målets avstand, og sikrer perfekt eksponerte og klare bilder hver gang.
  • Brukervennlig og sikker nettinteraktivitet: Som en IP-basert enhet kan brukere sømløst koble til og programmere RLS-mini-PRO gjennom et nettgrensesnitt. Enheten har bransjeledende beskyttelsestiltak for å avverge potensielle hackingforsøk.
  • Omfattende integreringsevner: Med ONVIF-kompatibilitet kan RLS-mini-PRO enkelt integreres med en rekke tredjepartsplattformer. Enten det er VMS eller NVR-er, spiller denne enheten godt sammen med andre.
  • Allsidig LiDAR-sensing: Tradisjonelle sensorer har vanligvis en fast, enkeltfunksjon. Derimot kan LiDAR-sensoren til RLS-mini-PRO utføre flere deteksjonsoppgaver samtidig. Denne allsidigheten betyr at brukere potensielt kan redusere antall enheter de trenger, noe som fører til kostnadsbesparelser og et mer strømlinjeformet sikkerhetsoppsett

Pålitelighet er kjernen!

Den kanskje mest definerende egenskapen til RLS-mini-PRO er dens enestående pålitelighet. I sikkerhet kan falske alarmer være mer enn bare et lite irritasjonsmoment; de kan ha økonomiske konsekvenser. Ved å redusere sjansene for en falsk alarm dramatisk, sikrer RLS-mini-PRO at når en trussel oppdages, er den ekte.

For å si det pent, RLS-mini-PRO er ikke bare et nytt verktøy i sikkerhetsarsenalet; det representerer et betydelig sprang fremover. OPTEX, som anerkjenner de varierte kravene til globale sikkerhetseksperter, har laget en enhet som viser nøyaktighet, sømløs integrasjon og stabil pålitelighet, og styrker deres forpliktelse til å beskytte eiendeler og eiendommer over hele verden.

27 Nov, 2023
Written by: Lisa Törnbrant
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT