Magazine

Nyheter og artikler om sikkerhetsprodukter
Mange muligheter med Paxton adgangskontroll

Mange muligheter med Paxton adgangskontroll

21 Dec, 2021
Eirik Nisja


Å jobbe med Paxtons brede produktspekter betyr enkel tilgang til adgangskontroll, porttelefoni, videoovervåkning og trådløse dørbladlesere i ett og samme system. Paxton har produktløsninger som enkelt kan tilpasses for å møte dine og dine kunders behov for en rekke ulike områder og miljøer.

 

"Når jeg presenterer funksjonaliteten med multisite der kundene kan administrere flere forskjellige systemer på flere lokasjoner, ser mange store prisfordeler og en slående enkelthet"  Patric Ahlgren, spesialist innenfor adgangskontroll hos Teletec.

Adgangskontroll

Net2 og Paxton10 har begge et bredt spekter av funksjoner og robust maskinvare som gjør det mulig å tilby en sikker, praktisk og fleksibel løsning for å kontrollere tilgangen til en eiendom.
Paxton10 inkluderer til og med videoadministrasjon i én komplett sikkerhetsløsning på én enkelt plattform. Med Net2 kan du også utvide funksjonaliteten ved å integrere med andre systemer som CCTV eller brann- og innbruddsalarm.

Kameraovervåking

Kameraovervåking med Paxton10 gir økt sikkerhet ved å legge til en visuell oversikt over hva som skjer på stedet, kombinert med muligheten til å kontrollere tilgangen til stedet.
Programvaren gjør det enkelt å få tilgang til videosekvensene med en lang rekke funksjoner som bevegelsesdeteksjon, videoeksport, bokmerker og smartsøk. Videosekvenser kan også kobles til adgangshendelser for å gi bedre verifisering og registrering av en besøkende eller ansatt på det aktuelle stedet.

Trådløse dørbladlesere

Paxtons utvalg av trådløse dørbladlesere, PaxLock Pro, er designet med innebygd sikkerhet og kan installeres frittstående, eller som en del av en større Net2- eller Paxton10-løsning.
De elektroniske håndtakene kommuniserer trådløst, noe som minimerer kostnadene ved kabeltrekk og gjør dem enkle å montere på en vanlig dør, noe som sparer installasjonstid.

Porttelefoni

Med Paxtons video- og porttelefonserie Entry får du raskt beskjed om hvem som ringer på. Entry-serien har en rekke porttelefoner og monitorer som både er tiltalende i design og pris, for å passe behovene til mange forskjellige aktører.

Porttelefon-systemet kan være et utmerket supplement til et standard Net2 eller Paxton10 adgangskontrollsystem, eller brukes som en frittstående løsning.

Vi er stolte av våre løsninger med Paxton adgangskontroll, og vi presenterer gjerne løsningen for deg digitalt, hos oss, eller hos deg.

Våre spesialister på adgangskontroll har mange års erfaring i sikkerhetsbransjen, så benytt gjerne muligheten til å booke et møte med dem!

Steinar Strøm

Steinar Strøm

Salgsingeniør
21 Dec, 2021
Written by: Eirik Nisja
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT