Magazine

Nyheter og artikler om sikkerhetsprodukter
La oss introdusere Lockifi!

La oss introdusere Lockifi!

19 Jan, 2024
Lisa Törnbrant

Lockifi tilbyr en enkel dørstyring som kan monteres mot eksisterende adgangskontroll, direkte mot elektrisk sluttstykke/elektrisk lås eller mot for eksempel en garasjeport. Ved å åpne dører, porter eller bommer direkte fra din mobiltelefon, tilbyr Lockifi en moderne løsning som eliminerer behovet for tradisjonelle nøkler. Enheten gir deg også muligheten til enkelt å dele ut digitale nøkler, noe som effektiviserer og forenkler håndteringen.

Lockifi er et smart system som erstatter tradisjonelle nøkler, brikker og adgangskort med din mobiltelefon. Lockifi kommuniserer trådløst via WiFi og monteres enkelt på en DIN-skinne i eksisterende skap, eller på medfølgende DIN-skinne.


Lockifi-portalen:

I den kostnadsfrie administrasjonsportalen kan eiendomseiere enkelt dele ut nøkler uten å måtte møte fysisk. Det finnes ulike brukernivåer for hva hver enkelt bruker kan gjøre, og som installatør eller administrator administrerer du enhetene dine, oppretter grupper og inviterer brukere.

Brukerportalen og brukerappen er også helt kostnadsfri, og her styrer du enkelt de dørene du har fått tilgang til. Du har også et ubegrenset antall brukere og et uendelig antall dører, uten noen månedlige kostnader. 

 

Rask montering og varierte bruksområder:

Installasjonen er rask og enkel, og modulen kan ofte kobles direkte til eksisterende dørstyring.

For dører, garasjeporter, porter og bommer blir Lockifi et kostnadseffektivt og praktisk alternativ. I stedet for å investere i tradisjonelle og kablede porttelefonsystemer, kan du bruke Lockifi.

Når besøkende er utenfor, ringer de på telefonen din, og du kan åpne med Lockifi-appen til en brøkdel av prisen for tradisjonelle systemer.

 


Tilkobling og strømforsyning:
Lockifi er fleksibelt og kan tilpasses ulike behov og uansett om det er mot eksisterende adgangssystemer, elektriske låser eller porter, fungerer Lockifi veldig smidig.

Enheten kobles enkelt til WiFi-ruter (2,4 GHz) og til eksisterende kontrollskap eller lås på mindre enn 10 minutter.
Med en forsyningsspenning på 8-36V AC/DC er Lockifi fleksibel og pålitelig for ulike miljøer og bruksområder.


Filmer med LockiFi! 

Administrasjon av Lockifi!

Administrer Lockifi:
Her går Lockifi gjennom hvordan du administrerer ditt Lockifi-system. Administrasjonsgrensesnittet består av en veldig enkel, men sofistikert struktur.

Med Access-grupper administrerer du brukere og enheter som én og samme gruppe, noe som gir en sømløs forbindelse mellom brukere og dørene dine.

Installasjon av Lockifi!

Installere Lockifi: 
Her ser du en video av hvordan det kan se ut når du installerer Lockifi som tillegg på en eksisterende adgangskontroll.

Enhetene ble installert på Lockifi sitt eget kontor, og dekker alle aspekter ved installasjon av en Lockifi-modul, fra installasjon til ferdig system.

  1. Lockifi Basic
    Produktnummer 120647
    Lockifi Basic
    Lockifi er en WiFi-tilkoblet modul som kan brukes for...
19 Jan, 2024
Written by: Lisa Törnbrant
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT