Bli en del av Team Teletec?

Finn din drømmejobb hos oss!

Er du en døråpner? 

Salgsansvarlig for adgangskontroll i Team Teletec

 

*telefonen din ringer*


Oss: Hei! Det er Gyrd i Teletec som ringer. Har du et par minutter?


Du: Selvfølgelig, hva kan jeg hjelpe deg med?


Oss: Vi har hørt at du er skikkelig god på å bygge relasjoner. Stemmer det? I så fall vil vi gjerne fortelle deg mer om en ledig stilling hos oss, som salgsansvarlig for adgangskontroll. 


Du: Oi, det kom litt brått på. Men jo da, fortell meg gjerne litt mer.


Oss: Herlig! Vi selger jo profesjonelle elektroniske sikkerhetsprodukter, som innbruddsalarmer, kameraovervåking, adgangskontroll, porttelefon og brannalarmer. Her er vi faktisk ledende i Norden. Så først og fremst får du jobbe med skikkelig bra produkter, som bidrar til å sikre hverdagen for mange. Det er fordi vi – i motsetning til mange andre – er en uavhengig distributør. Det betyr at vi selv velger hvilke produkter og varemerker vi vil jobbe med. Og da velger vi selvfølgelig fra øverste hylle.


Du: Kult! Det er jo godt å vite at jeg selger kvalitetsprodukter. 


Oss: Ikke sant? Og så kan jeg jo nevne at folka her gleder seg til å gå på jobb, og det sier vel litt. En del av grunnen til det er nok friheten du har som ansatt i Teletec.


Du: Frihet, ja – det liker jeg. Men hva legger du i det, egentlig? 


Oss: Jeg er glad du spør. Her stoler vi på at du gjør jobben din, og henger ikke over skuldrene dine. Du vil jo være mye på reise, kanskje til og med mer enn du er på kontoret. Så du må legge opp dagene dine selv.

Men, jeg tipper du kommer til å digge kontorlokalene våre i Oslo også. Her har vi parkeringsplass, en kantine og (ikke minst) en deilig takterasse. I tillegg har vi et treningsrom du kan bruke. 


 Du: Det høres bra ut! Men jeg er fortsatt ikke helt sikker. Hvordan er det med lønn og sånn?


Oss: Jo, vet du – vi har skikkelig gode pensjons- og forsikringsordninger. Og det er ikke noe vi bare sier. I tillegg får du fastlønn med gode betingelser. Med andre ord: Du får en trygg lønn du er fornøyd med.


Vi ønsker å legge til rette for at du skal trives her – og vil bli her lenge! Derfor er det også lagt opp til at du kan utvikle deg videre her i Teletec. Det finnes plenty muligheter.


Du: Men hva gjør egentlig en salgsansvarlig for adgangskontroll i Teletec, da? 


Oss: Vel, utover det å dra på kundebesøk (og oppleve vakre Norge), ønsker vi at du skal hjelpe oss med å spre det gode ordet om Teletec – og (spesielt) produktene vi selger innen adgangskontroll. 


Du vil få ansvar for å kontakte nye, mulige kunder og selge inn produktene våre, og opprettholde et godt forhold til eksisterende kunder for å skape mersalg. Og der har jeg hørt at du er skikkelig god. I tillegg har du resultatansvar for adgangskontroll. 


Og så er vi ordentlig opptatt av å gi kundene det lille ekstra – for det er viktig for oss – og dele av kunnskapen vi sitter på. Derfor vil du holde både kurs og produktpresentasjoner innimellom. 


Du: Jo da, jeg liker foreløpig det jeg hører. Men hva forventer dere av meg, da?


Oss: Nå spør du godt! Vi tror du, for å lykkes og trives i stillingen, bør du ha en skikkelig lidenskap for salg. En grunnleggende interesse og forståelse for teknologi gjør også at du kjappere setter deg inn i produktene vi selger. 


Ellers er det viktig at du liker å jobbe både selvstendig og i team – og ikke være redd for å åpne nye dører. Det er heller ikke til å stikke under stol at det blir dager med utfordringer, så vi håper ikke du blir skremt av det. 


Du skal jo tilbringe litt tid på veien også, så du må ha førerkort klasse B – og du får selvfølgelig firmabil. I tillegg må du snakke og skrive flytende norsk, og gjøre deg forstått på engelsk.


Og du? Har du ikke jobbet med sikkerhetsprodukter før, går det helt fint, altså. Det er viktigere for oss at du er en skikkelig god relasjonsbygger – og har litt teknisk forståelse. Alt annet kan vi lære deg.


Du: Wow! Førsteinntrykket mitt er i hvert fall kjempegodt. Jeg har lyst til å bli bedre kjent med dere og stillingen. Hvor sender jeg søknad og CV? 


Oss: Søknad og CV kan du sende rett til meg på gyrd.noem@teletec.no innen 20. oktober. Så hører du fra oss innen kort tid.


Du: Perfekt. Men hvem kan jeg ringe dersom jeg har spørsmål?  


Oss: Du kan bare ringe rett til meg. Jeg elsker å snakke i telefonen, så bare å slå på tråden. Du når meg på 907 11 120.


Du: Toppers, takk for at du ringte!


Oss: Bare hyggelig, du! 

 


Team Teletec + deg = sant. Eller?

Vi er på jakt etter en selger til vårt kontor i Norge 

 

Okei, rekk opp hånda om dette er deg?

Du hater klassisk telefonsalg! Og du grøsser av tanken på å bli møtt med “å-nei-en-selger”-tonen.

Men det du derimot elsker, er å hjelpe folk – både på telefon og over en kopp kaffe. Du digger å bli kjent med nye mennesker (fordi du er en himla godhjerta og trivelig person som elsker å skravle).


Ja? 


Så bra! 


I Teletec er det nettopp det du kommer til å gjøre: snakke med folk fra fjern og nær. Få hele historien til dattera som ønsker seg hund til jul og barnebarnet som nettopp har lært seg å si «natta».


Du hjelper disse fine folka i ulike leverandørbedrifter – som også vil kundene sine godt – å velge de beste elektroniske sikkerhetsproduktene på markedet. 


For det er nemlig det du selger. Teletec er Nordens ledende distributør av profesjonelle elektroniske sikkerhetsprodukter, og selger det beste innen innbruddsalarmer, kameraovervåking, adgangskontroll, porttelefon og brannalarmer. Du sørger rett og slett for at folk sover godt om natta. 


Du får jobbe med en gjeng skikkelig flinke og hyggelige folk, om vi får si det selv. De som jobber her sier at de gleder seg til å gå på jobb om morgenen (må da være lov å skryte litt) – og du kan snart være én av Team Teletec!


Høres ikke så gærent ut, eller hva?


Men det stopper ikke der.


- Du har mye frihet. Her stoler vi på at du gjør jobben din, og du har ansvar for å legge opp arbeidsdagen din på en fornuftig måte.

- Du får fastlønn med gode betingelser. Det betyr at du skal få en trygg inntekt, og en lønn du er fornøyd med.

- Glad i å bevege deg? Vi har eget treningsrom

- Selv om det blir en del reise, vil du tilbringe tid på kontoret også. Da er det jo flaks at vi holder til fine lokaler i Oslo, med parkeringsplass, kantine og takterrasse.

- Du får gode pensjons- og forsikringsordninger (det er ikke noe vi bare sier).

- Har du ikke jobbet med sikkerhetsprodukter før? Det går helt fint. Det er viktigere for oss at du har litt teknisk forståelse – og er en skikkelig god relasjonsbygger. 


Men et par bokser må du kunne hake av:


- Du må ha førerkort klasse B, og besøker gjerne kundene der de er. Vi har firmabilordning.

- Du snakker og skriver flytende norsk, og gjør deg forstått på engelsk.

Hvorfor søke deg til Teletec, lurer du? Her får du:


- jobbe i et skikkelig sammensveiset og kunnskapsrikt team, der vi hjelper hverandre med å nå målene
- hjelpe kundene med å kjøpe inn de rette produktene, så de kan skape en sikker hverdag for sine kunder igjen
- snakke med mange nye og trivelige folk hver dag – og avtale både kaffemøter og produktpresentasjoner
- skape gode og langvarige relasjoner til mennesker og bedrifter i hele landet – og sørge for at de alltid kan tilby de beste produktene til kundene sine
- holde kurs og dele av din kunnskap om både produkter og sikkerhetstiltak man bør ta både hjemme og på kontoret

Så hyggelig at du har lest helt hit! 


Er det fordi du likte det du leste? I så fall vil vi veldig gjerne høre fra deg. 


Send søknad og CV til gyrd.noem@teletec.no innen 20. oktober, så hører du fra oss innen kort tid.


PS Vi elsker å prate i telefonen, så gjerne slå på tråden til Gyrd Noem om du har noen spørsmål. Du når han på 907 11 120. Eller send en e-post til gyrd.noem@teletec.no.

 

 

Teletec søker Salg/Support!
Arbeidsgiver: Teletec Connect AS 
Stillingstittel: Salg/Support 
Frist:  12.09.2021


Varighet: Fast 


Stillingen som salg/support utfører salg/support og markedsaktiviteter i det Norske markedet ut mot eksisterende og nye kunder.  
Stillingens primærområde vil være innenfor salg/support av sikkerhetstekniske systemer og produkter.  
Personen besitter samtidig kunnskap om de tekniske løsningene i produktporteføljen innenfor Teletec produktsortiment. God opplæring vil bli gitt! 
Teletec har en bred produktportefølje og vi tilrettelegger derfor at våre ansatte kan selge/supportere flere produkter innenfor vår produktportefølje. 
Grunnet økt etterspørsel i det Norske markedet trenger vi nå en sulten og proaktiv person! 

 

Ansvar og oppgaver: 

Salg- og Support i Norge 
Anbud og tilbudsregning 
Prosjektering og Solution bistand for kunder 
Holde produktpresentasjoner for nye og eksisterende kunder 
Oppsøkende salgsarbeid 

Oppgaver kan bli tilpasset etter hvilken person du er 

 

Vi søker deg som: 

Liker teknisk salg 
Erfaring og kunnskap fra Sikkerhet/elektro/nettverk vil være en fordel 
Er effektiv og strukturert 
Kan jobbe selvstendig i en hektisk hverdag men også fungere godt i Team. 
Trives med kundekontakt og er en relasjonsbygger. 
Utmerket norsk språk, skriftlig og muntlig 
Behersker engelsk, skriftlig og muntlig 
Førerkort klasse B

 
Som person er du serviceinnstilt, løsningsorientert og positiv av natur. Du er også analytisk og strukturert i ditt arbeid samtidig som du er nysgjerrig og søkende etter ny kunnskap. Vi tror at du er som skapt til å kommunisere og samarbeide med andre, og at du brenner litt ekstra for å gi de beste kundeopplevelsene.  

 

Hva kan vi tilby: 

Jobb i ett trivelig miljø med god takhøyde som preges av høy yrkesstolthet og faglig tyngde 
Gode pensjon- og forsikringsordninger og konkurransedyktige betingelser, samt gode karrieremuligheter i et internasjonalt konsern. 
God opplæring og mulighet til å jobbe med spennende og anerkjente produkter. 
Pene lokaler med kantine, treningsrom og egen parkering. 

Om arbeidsgiveren 

Vi er Nordens ledende distributør av profesjonelle elektroniske sikkerhetsprodukter innen innbruddsalarmer, kameraovervåking, adgangskontroll, porttelefon, brannalarm og nettverksprodukter. I dag er vi rundt 34 ansatte, alle med en lidenskap for sikkerhet. Våre kontorer er i Oslo, Stockholm, Gøteborg og København. 

Vårt kontor i Oslo består av 6 engasjerte medarbeidere som jobber med salg og support til det Norske markedet.  

Sammen med over 2000 forhandlere i Norge, Sverige, Danmark og Finland forsyner vi sikkerhetsmarkedet med produkter fra alle verdenshjørner. 

Vi er en verdiskapende distributør, noe som betyr at vi i tillegg til velvalgte produkter tilbyr kunnskap, support, service og en logistikkmaskin av ypperste klasse. Vårt sterkeste løfte til markedet er at vi skal levere en kundeopplevelse langt over det normale. 

 

Ved spørsmål ta kontakt med COO Gyrd Noem på telefon 90711120 eller mail gyrd.noem@teletec.no

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT