PIR Detector HX-80N

HX - 80N er en IR- detektor med avansert teknologi for pålitelig deteksjon utendørs. HX - 80N har en 20 ° vertikal vipp fra monteringsoverflaten og den tilhørende beskyttelsesdeksel, noe som gjør detektoren objektiv er godt beskyttet mot direkte sollys og slitasje fra vær og vind.

Read more Read less
Produsent: Optex
E-Nummer: 6309031
Produktnummer: 113168
Lagertype: Lagervare
In stock

HX - 80N er en IR- detektor med avansert teknologi for pålitelig deteksjon utendørs. HX - 80N unike design , med en 20 ° vertikal vipp fra monteringsoverflaten og den tilhørende beskyttelsesdeksel, noe som gjør detektoren objektiv er godt beskyttet mot direkte sollys og slitasje fra vær og vind.

Objektivet er tydelig merket med ni vertikale soner som gjør det svært enkelt å maskere et bestemt område i deteksjonssonen . Den unike pyro - element i HX - 80N gir 20 hyppige deteksjonssoner i stor grad for å unngå falske alarmer forårsaket av raske endringer i temperatur og andre miljøendringer . Med en OG- logikken krever deteksjon av både den øvre og nedre pyro -element som effektivt utelukke falske alarmer forårsaket av f.eks små dyr . Avansert temperaturkompensasjon sikrer høy pålitelighet ved avlesing selv når temperaturen er svært nær kroppstemperatur . Ved hjelp av en lysindikator kan HX - 80N justere følsomheten ytterligere i skumringen og om natten , dette er spesielt ønskelig i sommermånedene når luft og jordtemperatur raskt kan variere .

Den digitale signalprosessoren utelukker effektivt svaiende vegetasjon i registreringsområdet . For å redusere risikoen for falske alarmer forårsaket av synlig lys og RFI brukte teknologien " DCS " ( Double Conductive Shielding ) . DCS betyr at IR -sensoren er innkapslet i et ledende filter som effektivt filtrerer ut RFI -og hvittlys forstyrrelser (opp til 100 000 Lux)

 

• Detektoren dekker opp til ( 24 x 2 meter )
• Justerbar deteksjonssone ( 6,5 , 10,0 , 13,0 , 18,0 eller 24 meter )
• Alarm relé NC / NO
• Inngang for eksterne alarmsensorer ( NC kontakt) for utvidet og logikk
• Beskyttelsesgrad IP55
• Egenutviklet teknologi DCS
• Andre temperaturkompensasjon
• Veggmontering og vernedeksel

 

Vi tar forbehold om eventuelle feil. Produktfunksjoner og spesifikasjoner kan endres uten varsel.

COPYRIGHT © 2022. TELETEC CONNECT