Skjul

Teletec Connect blir distributør av Brannvarsling og Nødlys!

2015-03-09

Teletec Connect AS har tatt markedsandeler i 2014 i så vel SMB som i Storkundemarkedet. Teletec styrker dermed sin ledende markedsrolle som leverandør av tekniske sikkerhetsprodukter i Norge.

Teletec utvider sitt forretningsområde og etablerer seg som leverandør av Brannvarsling og Nødlys. Teletec har ansatt Trond Reinholdtsen som nøkkelperson i sin videre satsning i det Norske Sikkerhetsmarkedet.

- Vi vil med Trond Reinholdtsen på Teletec laget og brannvarsling og nødlyssystemer i vår produkt og supportportefølje bli en komplett teknisk sikkerhetsleverandør i det Norske markedet, sier Adm. Dir. Espen Thorgersen.

Trond Reinholdtsen har mange års erfaring fra ELTEK og ADI Norge. Den siste tiden har han ledet avdelingen for Brann og Nødlys i ADI Norge. Med sin lange erfaring fra salg og produktutvikling av brann og nødlyssystemer, blir Trond ansatt som Senior Rådgiver og vil fungere som faglig leder innenfor Teletec's nye satsningsområde. 

Teletec velger produsenten Advanced Electronics, Securiton og Apollo Fire som samarbeidspartnere i sin satsning. Teletec vil tilby markedet sin egen Teletec range, MXpro4 og MXpro5 serien er sentraler og systemer av høy kvalitet, som tilfredsstiller alle brukersegmenter i Norge.

For nærmere informasjon ta kontakt med Espen Thorgersen på tlf. 220 80 220 eller Trond Reinholdtsen på tlf. 976 16 172

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!