Skjul

Teletec Connect - ny nordisk distributør for HID Global

2015-02-13

Teletec Connect har signert en avtale med HID Global om nordisk distribusjonsrett på den verdensledende leverandørens produkter og løsninger innen fysisk adgangskontroll.

Gyrd Noem - Specialist Passersystem Teletec Connect

– Vårt samarbeid med HID Global betyr at vi kan tilby installatører og sluttkunder et bredt utvalg av lesere med støtte for høyfrekvent teknikk, eksempelvis HID Globals iCLASS-lesere, men også løsninger og produkter basert på lavfrekvent teknikk, kommenterer Mathias Linjedahl, som er produktspesialist innen adgangskontroll hos Teletec Connect.

HID Global inngår i Assa-Abloy-konsernet og er en ledende leverandør når det gjelder innovative produkter, tjenester, løsninger for håndtering og bruk av sikre identiteter for millioner av kunder rundt om i verden. HID Global har sitt hovedkontor i Austin, Texas og er aktive i mer enn 100 land med over 2200 medarbeidere verden over.

Selskapets produkt- og tjenesteportefølje inkluderer fysisk og logisk adgangskontroll med sikker autentisering og oppgavestyring. Dette omfatter utarbeidelse og produksjon av adgangs- og ID-kort, personalisering og besøkssystem. Høysikkerhetskort og produkter for identifisering via RFID-teknologi som brukes i industri- og logistikkapplikasjoner er andre områder som HID Global utvikler produkter og tjenester for.

– Vi er svært glade over å få addere Teletec Connect som en ny regional partner for distribusjon av våre produkter på det nordiske markedet. Teletec Connect er et selskap som kan gi betydelig merverdi til sluttkundene, som teknisk support og kundefokuserte løsninger, sier Dahn Sadarangani, Area Sales Manager for HID Global.

Mathias Liljedahl på Teletec Connect ser på partnerskapet med HID Global som et viktig ledd i selskapets strategi for ekspansjon og vekst.

– HID Globals produkter kompletterer vårt nåværende adgangskontroll sortiment og kommer til å styrke vår markedsposisjon innen produktområdet, sier han avslutningsvis.

For mer information kontakt Gyrd Noem på telefon 90 71 11 20 eller les hele pressereleasen her ->.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!