Skjul

Ny Teletec Salgsingeniør Solutions!

2014-08-18

Ole-Morten Severinsen er ansatt som salgsingeniør i vårt nye konsept Teletec Solutions.

 

Ole-Morten kommer fra ADI Norge hvor han har jobbet i 10 år. De siste 3 årene i salgsavdelingen med hovedfokus på CCTV. Ole-Morten har lang erfaring fra sikkerhetsbransjen og Forsvaret. Foruten lang fartstid i ADI Norge har han også jobbet hos Securitas Verdi. Ole-Morten er utdannet innen IT/Nettverk og markedskommunikasjon, noe som kommer godt med i stillingen som Salgsingeniør i Solutions segmentet.

 

«Teletec er en sentral aktør i bransjen med en meget spennende fremtid. Mine nye kollegaer besitter meget høy kompetanse og har lang fartstid i bransjen. Det gleder meg å jobbe hos Teletec.» Sier Ole-Morten Severinsen.


Ole-Morten vil ha fokus på å bygge opp Teletec Solutions, samt utvikle og vedlikeholde key account kunder i Norge. Dette satsningsområdet til Teletec skal fungere som en forlenget arm for våre kunder der vi tilbyr oss å bistå med vår kompetanse i alt ifra innsalg til overlevering i form av befaring, presentasjoner, prosjektering, tilbud, idriftsettelse og kursing. Dette blir utført i tett samarbeid med Teletec Support og Teletec Academy, summen av disse tre tjenestene vil gi installatøren de verktøyene som trengs for å gi et kvalitetssikret tilbud og den teknisk kompetansen som behøves for å utføre prosjektet.

 

«Ole Morten besitter høy sikkerhetskompetanse, han er meget service innstilt og er en pro-aktiv person som setter kunden i fokus. Han vil med sin kunnskap og erfaring styrke Teletec’s salgsorganisasjon. Jeg ser frem til at Ole Morten begynner hos oss, og jeg har forventninger til videre vekst i Solutions konseptet med Ole Morten på laget.» Sier Adm. dir. Espen Thorgersen


Ole-Mortens kontaktinformasjon:

Se meg på Web

epost: ole.morten.severinsen@teletec.no

Mobil: 982 16 559

 

Vi ønsker Ole-Morten velkommen i Team Teletec!

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!