Skjul

ExacqVision oppdatert til 6.2

2014-06-16

Exacq

Oppdatert versjon av videolagring programvaren ExacqVision - versjon 6.2 - nylig blitt sluppet og finnes tilgjengelig for nedlasting. Versjon 6.2 inneholder bl.a. nye funksjoner som bookmark, støtte for mange nye kameramodeller, deriblant panoramakameraet SNF-7010 fra Samsung.

Bookmark

Funksjonen gjør det mulig å markere intressante hendelser fra ExacqVisions søkefunksjon og angi en beskrivelse av hendelsen direkte i ExacqVision. Et bokmerke kan inneholde både video (fra et eller flere kameraer), lyd og tekst. Det materiale som markeres med et bokmerke skrivebeskyttes på serveren hvilket gjør at man ikke riskerer at informasjonen blir overskrevet før materialet har blitt eksportert.

Støtte for Samsung panoramakamera

ExacqVision 6.2 inkluderar støtte for SNF-7010 fra Samsung hvilket medfører at man nå kan panorere digitalt i kameraet i  ExacqVision. En fordel med panoramakameraer sammenlignet med mekaniske PTZ-kameraer er at kameraet alltid spiller inn video i 360 grader og at man kan panorere rundt i kamerabildet både under live- og avspilling. Med et tradisjonelt PTZ-kamera riskerer man og miste viktige hendelser ved tilfeller der kameraet er posisjonert i en viss stilling og ikke ser det som "skjer bakom kameraet". En annen fordel er at panoramakameraer, bl.a. SNF-7010 er betydelig mer diskrete og  kompakte enn tradisjonelle PTZ-kameraer.

Øvrige nyheter i korthet (utvalg)

  • Raskere oppstart. Klientprogrammet starter raskere hvilket framfor alt er merkbart om man er tilkoblet mot flere servere samtidig.
  • Utøkt funksjonalitet for tekstinnspilling/POS. Om Exacqvision tilkobles et kassasystem kan man nå enkelt koble video til hendelser i kassasystemet. Dette kan eksempelvis brukes for å lenke sammen video med retur eller kjøp over/under en viss sum.
  • Raskere PTZ-styring. Styring av PTZ-kameraer fra Pelco, ACTi, Hikvision og UDP er mer responsive og har mindre forsinkelse. En tilsvarende forbedring for bl.a. Samsung ble sluppet i versjon 6.0.

Last ned ExacqVision 6.2

ExacqVision Server. Oppgrader fra menyen Konfiguration -> (Servernavn) -> System -> Update. Oppgradering forutsetter at du har en gyldig oppdateringsavtale. Kontakt Teletec om slikt savnes.

ExacqVision Klient. Klikk på Exacqvision-logoen lengst opp til høyre i klientprogrammet og velg Søk etter oppdateringer. Klientprogrammet kan alltid oppdateres til den nyeste versjonen.

Les mer

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!