Skjul

Oppgradering av eldre anlegg med Apollo detektorer eller ANX95 Brannsentraler fra Eltek Fire & Safety.

Vi har utført mange oppgraderinger av brannalarmanlegg hvor brannsentraler av typen ANX95 er byttet ut med våre MxPro5 brannalarmsentraler fra Advanced.

Har dere behov for å oppgradere et eldre brannalarmanlegg hvor det er benyttet Apollo røykdetektorer og eller ANX95 brannsentral, så hvorfor ikke be oss om pris.

Vår MxPro5 brannalarmsentral med 2 sløyfer er tilpasset skapstørrelsen til ANX95 og dekker det området som sentralen har vært montert på. En oppgradering av brannalarmsentralen går enkelt og alle nye funksjoner i vår sentral er tilgjengelig med en gang.

Ved hjelp av funksjonen Autolæring er innlesing av adresser på eksisterende sløyfer forenklet og sentralen fungerer bare minutter etter at den er ferdig montert med sløyfer, batteri og 230Vac.

Er det montert første generasjons adresserbare detektorer serie S90, er dette ikke noe problem. Alle Apollo detektorer type S90, XP95, Discovery og nå siste generasjon Soteria er kompatible og kan monteres på samme sløyfe. Utskifting av detektoren XP95 er enkelt. Ta demonter gammel XP95 detektoren og plasser ny Discovery eller Soteria i samme sokkel.

S90 benytter en annen type sokkel, men det finnes en overgang fra S90 til XP95 sokkel.

Ved å montere våre MxPro5 brannalarmsentraler får dere en moderne sentral som har alle europeiske godkjenninger innenfor EN54 del 2,4 og 13.

Med et oppgradert anlegg vil anlegget kunne programmeres i henhold til nye ønsker om å redusere antall uønskede alarmer. Advanced har samme med sine partnere i Eu...

Read More

Wisenet WAVE

2018-05-08

Nå presenterer vi overvåknings- softwaren Wisenet WAVE

Med sin nye overvåkningssoftware Wisenet WAVE tilbyr Hanwha Techwin (Samsung) et unikt konsept sammen med deres brede utvalg av overvåkningskameraer. Den røde tråden er enkelheten både ved installasjon og for sluttbrukeren.

Wisenet WAVE er en fullverdig VMS plattform som har støtte for et stort utvalg kameraer og andre IP-enheter fra en rekke produsenter. Installasjonen går på noen minutter og kameraene legges inn automatisk. Lisensmodellen er enkel, og oppgraderinger av softwaren er inkludert i lisensen.

Det kreves ingen forkunnskap av brukeren for å kunne betjene de vanligste funksjonene. Grensesnittet i softwaren er selvforklarende og intuitivt. Tilgang til kamerasystemet via PC eller mobilappen skjer enkelt med WAVE Sync, som er en skybasert tjeneste. Tilkobling kan skje uten at man behøver å åpne porter i router eller brannmur.

Se hvordan WAVE Sync fungerer i denne videoen:

Wisenet WAVE - WAVE Sync from Hanwha Techwin Europe on Vimeo.


Teletec inviterer til åpen dag i Stavanger Onsdag 25. april.

Vi møtes på hotell First Hotel Alstor, Tjensvollveien 31, 4021 Stavanger. Vi har med oss produkter som vil bli presentert innenfor produktområdene CCTV, Adgangskontroll, Alarm, Brannalarm, Nødlys og Porttelefoni.

Utstillingen vil være åpen fra kl 09:00-14:00.

Påmelding her >>


Vi skal bli bedre til sammen med våre kollegaer fra Norden og reiser på konferanse. Vi holder som vanlig åpent vår web-shop, men varene vil bli sendt først på Mandag.

Hilsen Team Teletec


Som en videre satsning innenfor brannvarsling og nødlys, har vi gleden av å informere at vi har utvidet vår stab med John Inge Haukaråsen som Salgsleder for brannvarsling- og nødlys. 

John Inge kommer fra stillingen som Team leder og prosjektleder for brann- og sikkerhet i Bravida Norge AS. John Inge har bred kompetanse på brannvarsling- og nødlys produkter, og 9 års erfaring fra dette markedet.

John Inge vil bidra til Teletec`s videre satsning innenfor salg og leveranser av brannvarsling- og nødlys. Han er godt kjent med de fleste produsenters systemer i Norge, og vi er svært glad for å få han med på Teletec laget!

John Inge kan kontaktes på telefon +47 993 71 908 og e-post adresse john.inge@teletec.no


Apollo Fire Ltd

2018-02-06

Apollo Fire Ltd er en ledene produsent av røykdetektorer på det europeiske markedet og vi er stolt over at Apollo Fire ønsker å benytte Teletec connect AS som en HUB i Norden for Apollo produkter innenfor brannalarm. Teletec connect kan nå levere Apollo produkter for alle markeder i Norden også inkludert offshore markedet. Apollo fire har vært på det norske markedet siden slutten av 1970 årene og leverer produkter innenfor brannalarm markedet av en utmerket kvalitet.

Teletec connect AS startet for 4 år siden med salg av alle Apollo produktene sammen med brannalarmsentraler fra Advanced og Heas begge produsenter fra England og er nå en fult ut system leverandør på brannalarm. Selv om 2016 og 2017 var gode r så øker vi nå bemanningen for ytterligere økning i 2018.

Vi leverer den godt kjente XP95 detektor serien som har vært på de norske markedet siden 1993 og fortsatt er en god detektor. Vår XP95 detektor passer på alle anlegg og sentraler som har denne type detektorer. XP95 detektor serien og Discovery detektorserien har også inkludert sokkelsirener med lys og kun lys som er EN54-23 godkjent. Begge produktene monteres og adresseres på detektorsløyfa og trenger ikke ekstra strømforsyning eller egne kurs. Monteres og programmers som en helt vanlig sirene eller I/O. Sparer installasjonskost

Vi har også sentraler og løsninger som passer til alle anlegg hvor denne detektorserien er benyttet. Sentralene fra vår partner i England og produsent Advanced i England, brannalarmsentralene leveres i størrelsene 1, 2 og 4 sløyfer og kan også levere kabinetter med inntil 8 sløyfer.

Vi i Telete...

Read More

Onsdag den 13/9 stenger lageret tidligere p.g.a. lagertelling. Order som kommer inn før kl. 11.30 sendes ut 13/9. Order som kommer inn etter dette, sendes ut 14/9.


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!