Skjul

Etterspørselen etter varmekameraer med måling av kroppstemperatur øker

Vi er alle med på å redusere spredningen av det nye Coronaviruset, og med det har spørsmålene om termiske kameraer økt til oss. Teknologien har eksistert i lang tid, men etterspørselen har ikke vært stor. Det er hovedsakelig på asiatiske flyplasser at termiske kameraer med måling av kroppstemperatur er brukt så langt. Spørsmålet nå er om vi vil se en endring i den vestlige verden ettersom flere selskaper ønsker å beskytte sine ansatte og bidra til å forhindre spredning av virus.

Webinar
Jacek fra Dahua Nordic som holdt vårt Starlight-show vil snakke om "The Human Body Temperature Measuring Solution" ved to anledninger. Maksimalt 100 deltakere per webinar, så for å sikre deg en plass bør du registrere deg med en gang!

Registrering
Tirsdag 31/3 kl 13.00 - Link till påmelding >>
Onsdag 1/4 kl 09:30 - Link till påmelding >>

 

Hvis du får spørsmål om varmekameraer med måling av kroppstemperatur, har vi muligheten til å tilby systemer fra Dahua der velprøvd teknologi gjør dette mulig.

Du kan lese mer om produktet via følgende link


Årets første fokusblad fra Dahua er her. I bladet viser vi de siste nyhetene fra Dahuas sortiment og informasjon om disse produktene.

Les fokusbladet her >>


Velkommen til Wisenet Wave Webinar!

Vi viser hvor lett og enkelt det er å installere et Wave system med både kameraer og NVR tilkoblet. Vi kommer også til å se på unike funksjoner som Smart search og Preview search for å raskt finne det man søker etter, samt den unike cloud funksjonen Wave Sync som gjør det superenkelt å gi tilgang til video når du er på farten.

Wisenet WAVE er revolusjonerende i sin enkelhet til å være en fullverdig VMS plattform. Wisenet kameraer i kombinasjon med Wisenet WAVE er en enkel, smidig og sikker plattform å selge og installere.

Registrer deg her >>


Teletec inngår samarbeid med Telescopic Mast gjeldende distribusjon av mobile master for kameraovervåkning.

Teletec utvider tilbudet innen kameraovervåkning med mobile kameramaster fra Telescopic Mast. Mastene er fremstilt med tanke på fleksibel midlertidig kameraovervåkning på for eksempel byggeplasser, arrangement eller der man raskt vil få i gang overvåkning uten å påvirke omgivelsene. Mastene er helt mobile og tilpasset for nordisk klima, med god plass til teknisk utstyr. Selve masten er teleskopisk og manøvreres manuelt med vinsj eller elektronisk.

Telescopic Mast gir Teletec mulighet til å levere komplette kameraovervåkningssystem til sine kunder.

- Vi har sett et økende behov for enkle, men robuste, flyttbare løsninger for kameraovervåkning. Med de unike mastene fra Telescopic Mast kan vi tilpasse funksjonene til ulike miljøer og gi våre kunder nye forretningsmuligheter, sier Mikael Salin, Produktsjef i Teletec.

Last ned pressmeddelande här >>

For ytterligere informasjon kontakt:
Mikael Salin, Produktsjef
Telefon: +46 720 50 70 09


Oppgradering av eldre anlegg med Apollo detektorer eller ANX95 Brannsentraler fra Eltek Fire & Safety.

Vi har utført mange oppgraderinger av brannalarmanlegg hvor brannsentraler av typen ANX95 er byttet ut med våre MxPro5 brannalarmsentraler fra Advanced.

Har dere behov for å oppgradere et eldre brannalarmanlegg hvor det er benyttet Apollo røykdetektorer og eller ANX95 brannsentral, så hvorfor ikke be oss om pris.

Vår MxPro5 brannalarmsentral med 2 sløyfer er tilpasset skapstørrelsen til ANX95 og dekker det området som sentralen har vært montert på. En oppgradering av brannalarmsentralen går enkelt og alle nye funksjoner i vår sentral er tilgjengelig med en gang.

Ved hjelp av funksjonen Autolæring er innlesing av adresser på eksisterende sløyfer forenklet og sentralen fungerer bare minutter etter at den er ferdig montert med sløyfer, batteri og 230Vac.

Er det montert første generasjons adresserbare detektorer serie S90, er dette ikke noe problem. Alle Apollo detektorer type S90, XP95, Discovery og nå siste generasjon Soteria er kompatible og kan monteres på samme sløyfe. Utskifting av detektoren XP95 er enkelt. Ta demonter gammel XP95 detektoren og plasser ny Discovery eller Soteria i samme sokkel.

S90 benytter en annen type sokkel, men det finnes en overgang fra S90 til XP95 sokkel.

Ved å montere våre MxPro5 brannalarmsentraler får dere en moderne sentral som har alle europeiske godkjenninger innenfor EN54 del 2,4 og 13.

Med et oppgradert anlegg vil anlegget kunne programmeres i henhold til nye ønsker om å redusere antall uønskede alarmer. Advanced har samme med sine partnere i Eu...

Read More

Wisenet WAVE

2018-05-08

Nå presenterer vi overvåknings- softwaren Wisenet WAVE

Med sin nye overvåkningssoftware Wisenet WAVE tilbyr Hanwha Techwin (Samsung) et unikt konsept sammen med deres brede utvalg av overvåkningskameraer. Den røde tråden er enkelheten både ved installasjon og for sluttbrukeren.

Wisenet WAVE er en fullverdig VMS plattform som har støtte for et stort utvalg kameraer og andre IP-enheter fra en rekke produsenter. Installasjonen går på noen minutter og kameraene legges inn automatisk. Lisensmodellen er enkel, og oppgraderinger av softwaren er inkludert i lisensen.

Det kreves ingen forkunnskap av brukeren for å kunne betjene de vanligste funksjonene. Grensesnittet i softwaren er selvforklarende og intuitivt. Tilgang til kamerasystemet via PC eller mobilappen skjer enkelt med WAVE Sync, som er en skybasert tjeneste. Tilkobling kan skje uten at man behøver å åpne porter i router eller brannmur.

Se hvordan WAVE Sync fungerer i denne videoen:

Wisenet WAVE - WAVE Sync from Hanwha Techwin Europe on Vimeo.


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!