Skjul

Apollo Fire Ltd

2018-02-06

Apollo Fire Ltd er en ledene produsent av røykdetektorer på det europeiske markedet og vi er stolt over at Apollo Fire ønsker å benytte Teletec connect AS som en HUB i Norden for Apollo produkter innenfor brannalarm. Teletec connect kan nå levere Apollo produkter for alle markeder i Norden også inkludert offshore markedet. Apollo fire har vært på det norske markedet siden slutten av 1970 årene og leverer produkter innenfor brannalarm markedet av en utmerket kvalitet.

Teletec connect AS startet for 4 år siden med salg av alle Apollo produktene sammen med brannalarmsentraler fra Advanced og Heas begge produsenter fra England og er nå en fult ut system leverandør på brannalarm. Selv om 2016 og 2017 var gode r så øker vi nå bemanningen for ytterligere økning i 2018.

Vi leverer den godt kjente XP95 detektor serien som har vært på de norske markedet siden 1993 og fortsatt er en god detektor. Vår XP95 detektor passer på alle anlegg og sentraler som har denne type detektorer. XP95 detektor serien og Discovery detektorserien har også inkludert sokkelsirener med lys og kun lys som er EN54-23 godkjent. Begge produktene monteres og adresseres på detektorsløyfa og trenger ikke ekstra strømforsyning eller egne kurs. Monteres og programmers som en helt vanlig sirene eller I/O. Sparer installasjonskost

Vi har også sentraler og løsninger som passer til alle anlegg hvor denne detektorserien er benyttet. Sentralene fra vår partner i England og produsent Advanced i England, brannalarmsentralene leveres i størrelsene 1, 2 og 4 sløyfer og kan også levere kabinetter med inntil 8 sløyfer.

Vi i Teletec er stolte av å ha vår egen Logo på sentralene vi har levert siden våre 2016 og sentralen er 100 % kompatible med serien MX4000 og MX5000.

 

 

 

Vi benytter i dag Discovery som vårt hovedprodukt innenfor brann deteksjon. Denne detektorserien kom på det norske markedet i 1996 og har fått en stor utbredelse i Norge og Europa. Årsaken til at vi benytter i hovedsak denne detektorserien er at detektoren er mere intelligent inkluderer Multisensor detektor og har flere kriterier som må oppfylles før den gir brannalarm Sammen med brannalarmsentralene fra Advanced, reduserer vi mulighetene for feil alarm i forbindelse med kortvarig røykutvikling i leiligheter eller områder hvor røyk kan forekomme.

Har du som vår partner, lyst til å prøve oss som en profesjonell brannalarmleverandør så send oss en forespørsel hvor vi kan gi deg en pris og ferdig prosjekterte prosjekter.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!