Skjul

Kampanje på Dahua overvåkningskameraer

Vi feirer vårens ankomst med kanontilbud på Dahuas nye Ultra kameraer som finnes i både dome og bullet versjoner.
Vi gir 50% rabatt på vår listepris på Ultra kameraer! Kampanjen gjelder til Sankthans, 24. juni.


Dome Camera IP HDBW8231E-ZHE

Bullet Camera IP HFW8231E-ZHE

Dome Camera IP HDBW8232E-ZHE

Bullet Camera IP HFW8232E-ZHE

For å finne riktig modell, har vi laget en guide for å se forskjellen i ulike miljøer.
Test gjerne også kameraene selv ved å benytte Prøv-selv rabatten på hele 60% på listeprisen.
Ved intresse kontakter du din Teletec selger.
(Prøv-selv rabatten gjelder ved kjøp av maks 1 stk av hver modell per kunde).

 

Guide for å velge riktig kameramodell fra Dahuas Ultra serie.

Ved begrensede lysforhold kan det være viktig å velge riktig kameramodell, og helt avgjørende for sluttresultatet. Alle kameraene gir i dag et bra bilde i dagslys eller om det finnes belysning. Det er ved skiftende lysforhold og i mørket forskjellene kommer frem. Se på testklippene nedenfor.

 

Vi har sammenlignet Dahua kameraer beregnet for ulike bruksområder.

To kameraer fra Ultra serien 8231 og 8232, samt to kameraer som referanse. Et fra Lite serien 2231 og et fra Pro serien 4431. Ultra kameraene og Lite kameraet har en sensor på 2Mpixel. Pro kameraet har en sensor på 4Mpixel.
Ultra kameraene 8231 og 8232 har en unik funksjon som kalles SSA Smart Scene Adaptive, som automatisk justerer eksponeringen etter hva kameraet ser.
8231 kameraet utmerker seg med ekstremt bra motlysegenskaper med en WDR på 140dB, og passer perfekt i miljøer med store lysendringer.
8232 k...

Read More

Posted in Nyheter NO


Teletec på Sectech

2019-02-20


Teletec på SECTECH

Sectech Norway arrangeres på Norges Varemesse, Lillestrøm 6.-7. Mars 2019!

Vi har med oss mange spennende produktnyheter! Du finner oss på stand A13.

 

Billetter kan hentes her >>

Posted in Nyheter NO


Velkommen til Wisenet Wave Webinar!

Vi viser hvor lett og enkelt det er å installere et Wave system med både kameraer og NVR tilkoblet. Vi kommer også til å se på unike funksjoner som Smart search og Preview search for å raskt finne det man søker etter, samt den unike cloud funksjonen Wave Sync som gjør det superenkelt å gi tilgang til video når du er på farten.

Wisenet WAVE er revolusjonerende i sin enkelhet til å være en fullverdig VMS plattform. Wisenet kameraer i kombinasjon med Wisenet WAVE er en enkel, smidig og sikker plattform å selge og installere.

Registrer deg her >>

Posted in Nyheter Nyheter NO


Teletec inngår samarbeid med Telescopic Mast gjeldende distribusjon av mobile master for kameraovervåkning.

Teletec utvider tilbudet innen kameraovervåkning med mobile kameramaster fra Telescopic Mast. Mastene er fremstilt med tanke på fleksibel midlertidig kameraovervåkning på for eksempel byggeplasser, arrangement eller der man raskt vil få i gang overvåkning uten å påvirke omgivelsene. Mastene er helt mobile og tilpasset for nordisk klima, med god plass til teknisk utstyr. Selve masten er teleskopisk og manøvreres manuelt med vinsj eller elektronisk.

Telescopic Mast gir Teletec mulighet til å levere komplette kameraovervåkningssystem til sine kunder.

- Vi har sett et økende behov for enkle, men robuste, flyttbare løsninger for kameraovervåkning. Med de unike mastene fra Telescopic Mast kan vi tilpasse funksjonene til ulike miljøer og gi våre kunder nye forretningsmuligheter, sier Mikael Salin, Produktsjef i Teletec.

Last ned pressmeddelande här >>

For ytterligere informasjon kontakt:
Mikael Salin, Produktsjef
Telefon: +46 720 50 70 09

Posted in Nyheter Nyheter NO


Oppgradering av eldre anlegg med Apollo detektorer eller ANX95 Brannsentraler fra Eltek Fire & Safety.

Vi har utført mange oppgraderinger av brannalarmanlegg hvor brannsentraler av typen ANX95 er byttet ut med våre MxPro5 brannalarmsentraler fra Advanced.

Har dere behov for å oppgradere et eldre brannalarmanlegg hvor det er benyttet Apollo røykdetektorer og eller ANX95 brannsentral, så hvorfor ikke be oss om pris.

Vår MxPro5 brannalarmsentral med 2 sløyfer er tilpasset skapstørrelsen til ANX95 og dekker det området som sentralen har vært montert på. En oppgradering av brannalarmsentralen går enkelt og alle nye funksjoner i vår sentral er tilgjengelig med en gang.

Ved hjelp av funksjonen Autolæring er innlesing av adresser på eksisterende sløyfer forenklet og sentralen fungerer bare minutter etter at den er ferdig montert med sløyfer, batteri og 230Vac.

Er det montert første generasjons adresserbare detektorer serie S90, er dette ikke noe problem. Alle Apollo detektorer type S90, XP95, Discovery og nå siste generasjon Soteria er kompatible og kan monteres på samme sløyfe. Utskifting av detektoren XP95 er enkelt. Ta demonter gammel XP95 detektoren og plasser ny Discovery eller Soteria i samme sokkel.

S90 benytter en annen type sokkel, men det finnes en overgang fra S90 til XP95 sokkel.

Ved å montere våre MxPro5 brannalarmsentraler får dere en moderne sentral som har alle europeiske godkjenninger innenfor EN54 del 2,4 og 13.

Med et oppgradert anlegg vil anlegget kunne programmeres i henhold til nye ønsker om å redusere antall uønskede alarmer. Advanced har samme med sine partnere i Eu...

Read More

Posted in Nyheter Nyheter NO


Wisenet WAVE

2018-05-08

Nå presenterer vi overvåknings- softwaren Wisenet WAVE

Med sin nye overvåkningssoftware Wisenet WAVE tilbyr Hanwha Techwin (Samsung) et unikt konsept sammen med deres brede utvalg av overvåkningskameraer. Den røde tråden er enkelheten både ved installasjon og for sluttbrukeren.

Wisenet WAVE er en fullverdig VMS plattform som har støtte for et stort utvalg kameraer og andre IP-enheter fra en rekke produsenter. Installasjonen går på noen minutter og kameraene legges inn automatisk. Lisensmodellen er enkel, og oppgraderinger av softwaren er inkludert i lisensen.

Det kreves ingen forkunnskap av brukeren for å kunne betjene de vanligste funksjonene. Grensesnittet i softwaren er selvforklarende og intuitivt. Tilgang til kamerasystemet via PC eller mobilappen skjer enkelt med WAVE Sync, som er en skybasert tjeneste. Tilkobling kan skje uten at man behøver å åpne porter i router eller brannmur.

Se hvordan WAVE Sync fungerer i denne videoen:

Wisenet WAVE - WAVE Sync from Hanwha Techwin Europe on Vimeo.

Posted in Nyheter Nyheter NO


Teletec inviterer til åpen dag i Stavanger Onsdag 25. april.

Vi møtes på hotell First Hotel Alstor, Tjensvollveien 31, 4021 Stavanger. Vi har med oss produkter som vil bli presentert innenfor produktområdene CCTV, Adgangskontroll, Alarm, Brannalarm, Nødlys og Porttelefoni.

Utstillingen vil være åpen fra kl 09:00-14:00.

Påmelding her >>

Posted in Nyheter Nyheter NO


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!