Skjul

Onsdag den 13/9 stenger lageret tidligere p.g.a. lagertelling. Order som kommer inn før kl. 11.30 sendes ut 13/9. Order som kommer inn etter dette, sendes ut 14/9.


Oppdag Net 2 Entry og sine fordeler i Paxton nye videopresentasjon!


Paxton har sluppet en ny oppdatering av programvaren Net2 med versjon V5.04. Kontakt gjerne Teletec support for mer informasjon, eller les om den nye versjonen på denne linken >>


Velkommen til Teletec på stand A22 – Vi håper å se deg på SECTECH, årets viktigste sikkerhetsarrangement på Norges varemesse den 15-16. mars! Vi er der for deg!

Vi vil lansere vårt nye produkt innenfor dørtelefon systemer CAME/BPT. Vår nyansatte salgsingeniør Almir Kozaric vil være tilstede for å demonstrere CAME/BPT produkter gjennom hele messen.

Vi vil ha priskampanjer og konkurranser med fine premier. Vi stiller også med et mangfold av produkter fra vår produktportefølje, som Wisenet Samsung sikkerhetskamera, SSM Video management system fra Samsung/Hanwa, DCS alarmsystemer, nettverksløsning fra Tosibox, adgangskontroll fra Paxton, video management system fra Exacq og sikkerhetskameraer fra Dahua for å nevne noen. Du vil også treffe representanter fra våre produsenter på vår stand igjennom hele messen.

Vi ønsker deg velkommen til vår stand A22 for en hyggelig prat med oss i Teletec! 


Vi holder stengt Fredag 3 februar for intern konferanse

Vi skal bli bedre til sammen med våre kollegaer fra Norden og reiser på konferanse. Vi holder som vanlig åpent vår web-shop, men varene vil bli sendt først på Mandag.

Hilsen Team Teletec


Dahua WIFI NVR KIT

2017-01-09

NVR WIFI kit med 4 domekamera (2MP) og lagringsenhet (NVR) med 1TB harddisk. Strømforsyning og mus medfølger. WIFI rekkevidde opp til ca. 50m.

Pakken inneholder - NVR 4104HS-W-S2 (1) - Dome Camera HDBW1320EP-W (4) - Hard drive 1 TB (1)

Bestill i dag, så har du sikret din leveranse til starten av 2017!


Fra og med oppdateringen av Neo Go App til v1.2 (tilgjengelig for iOS och Android 2016-12-19) er det mulig å få bilder til app ved alarm fra ditt Neo alarmsystem med kameradetektorer. For att bildene skal bli tilgjengelige for visning i appen må alarmsenderen programmeres for å sende alarm til en spesifikk alarmmottagare. Hvilke bilder som hører til hvilket system baseres på integrasjons-ID som finnes i alarmsenderen, det er derfor viktig at disse stemmer overens.

Installasjonsmanual for Neo Go App finnes for nedlastning under våra produktsider eller via denne link.


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!